Az Everling Kft mára a zöld városközpont építés, közterületi parképítés és a sportpályaépítés elismert piaci szereplője, számos esetben piacvezetője


Kezdetben dísznövény-termesztéssel, magánkertek építésével és fenntartásával, illetve kertészeti termékek forgalmazásával foglalkoztunk. Az utóbbi években főleg nagyobb építési beruházásokban veszünk részt, akár mint generál kivitelező, akár mint kiemelt alvállalkozó, így mára elmondható rólunk, hogy színvonalas szolgáltatásainknak köszönhetően vállalkozásunk a park-, játszótér- és sportpályaépítő, illetve az egyéb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégek elismert csoportjába tartozik.

Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőink, Önkormányzati partnereink évek óta bíznak szakértelmünkben és az általunk végzett munka magas minőségében. Fiatal, lendületes csapatunk nyitottan fogadja az Önök igényeit és igyekszik kreatív megoldást kínálni mind a hagyományosnak mondható, mind pedig a modern megoldásokat előnyben részesítő megrendelőink számára.
Cégünk 2006. augusztus 10. óta sikeresen működtet tanúsított ISO 9001:2001 szerinti minőségirányítási rendszert. Számunkra fontos a környezettudatos gondolkodás, a környezet védelme, ezért 2009 augusztusában cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2008, az ISO 14001:2004 és az MSZ 28001:2008 számú szabvány követelményeknek megfelelő Integrált Minőség-, Környezetközpontú,- és Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonság Irányítási Rendszer. Mindezek folyamatos fejlesztésével is biztosítani kívánjuk a cégünk által végzett kivitelezési tevékenységek magas minőségi szinten történő végzését.

A parképítés a kertészetünk legnagyobb és leglátványosabb eredményeket felmutató ága. Parképítő ágazatunk szakemberei a tervezéstől a kivitelezésig minden feladatot megoldanak, mindezt garanciával. A parképítés és parktervezés egy rendkívül összetett feladat. Összetettségét a különböző szaktudások összeszervezése és ezek szinergikus együttműködése teszi bonyolulttá. Miért mondjuk mindezt? Mert az Everling Kft minőség-centrikus üzletpolitikája minden szakterülettől a legjobb teljesítményt várja el!
A parképítés minden esetben elfogadott terv és költségvetés alapján történik, ami magába foglalhatja:
- a durva tereprendezést,
- térburkolatok kialakítását,
- öntözőrendszerek telepítését,
- támfalak építését,
- szökűkutak, vízjátékok építését,
- kerítések, térelválasztók építését,
- termőföld szállítását és terítését.

Miért válasszon minket?


Megbízható

Ha a tervezőasztalon megálmodott parkot, vagy sportpályát maradéktalanul, elsőrangú minőségben szeretné viszontlátni, ne keressen tovább, cégünkben megbízható partnerre találhat.

Kiszámítható költségek

Végigvezetjük Önt a tervezés, kivitelezés előkészítés, majd az építkezés minden egyes fázisán, biztosítva az Ön számára a kompromisszum mentes, az eredeti költségszint szerinti kivitelezést.

Gyors kapcsolatfelvétel

Keressen minket még ma, kérjen árajánlatot és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd szükség szerint díjmentes helyszíni megbeszélést egyeztetnek Önnel a projekt megvalósíthatóságának, részleteinek egyeztetése érdekében.

Legyél a csapatunk tagja!


Cégünk dinamikus bővülése miatt folyamatosan keresünk szakképzett építésvezető kollégákat. Amennyiben szeretne egy fiatalos és dinamikus csapat részese lenni, ne habozzon, keressen meg minket. Működési területünk az ország és a régió egésze, így változatos, pezsgő munkára számíthat az év 12hónapjában! Jelentkezzen még ma és lehet a következő munkánkon már a csapatunk részeként tehet hozzá az elégedett Megrendelői hangulathoz.

  • 1165 Budapest, Jókai Mór u. 6.